De Czaar Peterstraat is de leukste winkelstraat van Nederland

czaar3

Jaren geleden was de Czaar Peterstraat een no-go area, maar door alle investeringen zit het gebied de afgelopen jaren goed in de lift, met afgelopen vrijdag een mooie beloning voor al het harde werk dat heel veel mensen in de straat hebben gestoken: de Czaar Peterstraat is verkozen tot de leukste winkelstraat van 2015.

czaar3eva

Winkelstraatmanager Eva Koster in de Czaar Peterstraat

De Zakenpartner is in 2009 begonnen met haar inzet ten behoeve van het winkelstraatmanagement in de Czaar Peterstraat. Sinds de begin tijd is er er in de straat veel veranderd: in samenwerking met de ondernemers, woningcorporatie Eigen Haard en Stadsdeel Centrum, zijn de winkelpanden opgeknapt en volgens een gezamenlijk opgestelde brancheringsvisie ingevuld. Ook is de organisatiegraad van de ondernemers geborgd door de realisatie van een Bedrijven Investeringszone (BIZ). En met een mooi resultaat: de straat onderscheid zich door een uniek en divers winkelaanbod van een hoge kwaliteit. Voor onder andere mooie cadeau’s, Nederlands eerste pindakaaswinkel, stijlvolle conceptstores, unieke horeca en wijn,- olie- en kaasspeciaalzaken kun je allemaal terecht in de Czaar Peterstraat. Met het Scheepvaartmuseum en het in ontwikkeling zijnde Oostenburgereiland om de hoek, is de Czaar Peterstraat een verassend winkelgebied wat het verdiend door nog veel meer mensen ontdekt te worden.

De Czaar Peterstraat is bij uitstek de winkelstraat voor het winnen van deze verkiezing van NLstreets, waarbij de voorselectie juist gebaseerd wordt op een relatief hoog gehalte aan zelfstandige ondernemers in de straat. De Zakenpartner is blij met deze mooie titel, omdat juist deze zelfstandige ondernemers hierdoor in de spotlight komen te staan. Het zijn deze mensen die de straat en de buurt een fijne uitstraling en sterke economische positie geven.

czaar1 czaar2.png

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eva Koster

Winkelstraatmanagement Czaar Peterbuurt en Eilandenboulevard
Adviesbureau De Zakenpartner BV
Baarsjesweg 159 H
1057 HM Amsterdam
Mail:
e.koster@dezakenpartner.nl
Mobiel: 06-34488874