De Zakenpartner acquisiteur in Langedijk – bedrijventerrein Breekland

logobreekland

De Zakenpartner acquisiteur in Langedijk

 

Per september 2015 is de Zakenpartner actief in Langedijk als accountmanager voor het bedrijfsleven. Onze acquisiteur is voor de gemeente aanspreekpunt van de ondernemers. Onze acquisiteur neemt het aantrekken en begeleiden van bedrijven voor het bedrijventerrein Breekland actief en creatief ter hand.

Bedrijvenpark Breekland ligt ten noorden van Alkmaar, aan de rand van het Noord-Hollandse Oudkarspel. Het is een functioneel en stijlvol bedrijvenpark met het label Argribusiness. Het park is ruim opgezet met volop ruimte voor logistiek en parkeren.

De eerste mijlpalen zijn bereikt. In het najaar van 2015 tekende de gemeente Langedijk en A.N.Boekel Waarland een overeenkomst voor de afname van de kavel van 33.000 m² op het terrein. Wethouder Beers is blij met de komst van de groentegroothandel naar Breekland: ‘Opnieuw heeft een groot bedrijf gekozen voor ons kwalitatief hoogwaardige bedrijvenpark. A.N.Boekel Waarland is een sterk bedrijf, dat wortels heeft in onze regio. Na wat magere jaren van gronduitgifte kan de komst van dit bedrijf een boost geven aan verdere ontwikkeling van dit bedrijventerrein’. In opdracht van de gemeente begeleidt De Zakenpartner dit traject. De voorbereidende werkzaamheden voor de daadwerkelijke bouw zijn inmiddels genomen. Op dit moment spelen meerdere leads, waarbij door de acquisiteur wordt ingespeeld op de huidige economische ontwikkelingen.

Daarnaast pakt hij ook beleidsvoorbereidende en adviserende werkzaamheden op voor Economische Zaken. Als aanspreekpunt voor de retailers in de gemeente werkt hij aan effectieve maatregelen om de winkelgebieden in de gemeente te versterken. Dit doet hij in overleg met retailers en eigenaren (het ondernemersplatform AOL) en in afstemming met de regiogemeenten.