De Zakenpartner acquisiteur in Langedijk

Langedijk

Per september is de Zakenpartner actief in Langedijk als accountmanager voor het bedrijfsleven. Onze acquisiteur is voor de gemeente aanspreekpunt van de ondernemers. Naast beleidsvoorbereidende en adviserende werkzaamheden voor Economische Zaken neemt onze acquisiteur het aantrekken en begeleiden van bedrijven voor het bedrijventerrein Breekland actief en creatief ter hand.

Bedrijvenpark Breekland ligt ten noorden van Alkmaar, aan de rand van het Noord-Hollandse Oudkarspel. Het is een functioneel en stijlvol bedrijvenpark met het label Argribusiness. Het park is ruim opgezet met volop ruimte voor logistiek en parkeren.

De eerste mijlpaal is een feit. Op donderdag 3 september tekende de gemeente Langedijk en A.N.Boekel Waarland een overeenkomst voor de afname van de kavel van 33.000 m² op het terrein. Wethouder Beers is blij met de komst van de groentegroothandel naar Breekland: ‘Opnieuw heeft een groot bedrijf gekozen voor ons kwalitatief hoogwaardige bedrijvenpark. A.N.Boekel Waarland is een sterk bedrijf, dat wortels heeft in onze regio’. Na wat magere jaren van gronduitgifte kan de komst van dit bedrijf een boost geven aan verdere ontwikkeling van dit bedrijventerrein. In opdracht van de gemeente begeleidt De Zakenpartner dit traject.