De Zakenpartner op menukaart Haags Retailpunt

retailpunt

Met trots kunnen wij melden dat we sinds kort met onze producten en dienstverlening de menukaart van het Haags Retailpunt verrijken.

Het Haags Retailpunt, mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, is een service-organisatie voor alle Haagse winkeliersverenigingen binnen de Haagse hoofdwinkelstructuur. Het reikt een helpende hand in het toch al drukke bestaan van ondernemers die actief zijn in een winkeliersvereniging. Het Haags Retailpunt biedt een (digitale) menukaart met een breed aanbod van (al dan niet kosteloze) producten & diensten die beschikbaar zijn voor winkeliersverenigingen. Het uiteindelijk doel van het Haags Retailpunt is om in alle winkelgebieden in Den Haag een (verdere) professionaliseringsslag te maken.

Variërend van onze dienstverlening ter ondersteuning, professionalisering en financiering van ondernemerscollectieven tot producten op het gebied van schoon, veilig, leegstand, en totaal concepten voor winkelgebieden inclusief branding en aanpak leegstand. Wij staan in de startblokken om aan deze doelstelling een mooie bijdrage te mogen leveren.