Shuttle verbindt station Schiedam met bedrijventerreinen

zoeff

Op 5 februari 2015 lanceerden RMC en De Zakenpartner de shuttledienst ZOEFF. Deze shuttle rijdt tussen station Schiedam en de bedrijventerreinen Spaanse Polder en Noord-West. ZOEFF is bedoeld voor iedereen die op de bedrijventerreinen moet zijn en de dienst biedt een mooi alternatief voor de auto. De shuttle kan via de website en de app gereserveerd worden en mensen worden voor de deur afgezet.

De Spaanse Polder en Noord-West zijn in de spits met de auto niet goed bereikbaar. Dat levert vertragingen op voor werkgevers, werknemers en voor leveranciers. ‘Door met ZOEFF te reizen zijn er minder auto’s op de weg en verstoppen de werknemers hun eigen distributiekanalen op het terrein niet meer!’, aldus een van de initiatiefnemers. In de week van 6 tot en met 13 februari kunnen mensen ZOEFF gratis uitproberen.

De Verkeersonderneming juicht dit initiatief toe. ZOEFF maakt onderdeel uit van de Marktplaats voor Mobiliteit waarop meer dan 30 alternatieven voor de auto in de spits te vinden zijn. Deze shuttleverbinding zorgt ervoor dat het openbaar vervoer een aantrekkelijk alternatief wordt voor de auto in de spits.

Meer informatie is te vinden op www.zoeff-rotterdam.nl.